Britney Spears

Britney Spears
CategorieZangeres
NationaliteitAmerikaans
Geboortedatum02-12-1981
GeslachtVrouw
Bekeken311033

Biografie

Britney Spears verblijdt de wereld al sinds een jaar of acht met zang en dans in de spotlights. Ze begon als lief schattig meisje in de Mickey Mouse Club op het Disneykanaal in Amerika, en ging als lief schattig meisje verder met vergelijkbare dansjes in 'Baby One More Time' en 'Sometimes'.

Britney's carrière was niet te stoppen, maar in de loop van de tijd raakte Britney persoonlijk de draad kwijt en kwam ze steeds meer negatief in het nieuws. Verschillende bezoeken aan de ontwenningskliniek mochten niet baten, Britney raakte compleet de weg kwijt. Na een incident in de kapsalon waar ze haar eigen hoofd kaalscheerde was het genoeg. Haar ouders namen weer de controle over en sindsdien krabbelt Brit weer helemaal op.

In 2010 is ze druk bezig met haar Circus-tour en is de rest van de tijd bij haar kinderen. Brit is back!

2011 lijkt het jaar voor Spears te gaan worden. De leadsingle Hold It Against Me is uitgekomen op 10 januari 2011. Ze stond binnen enkele uren in 19 landen op nummer 1 in iTunes. Hold It Against Me werd 705 keer gedraaid op de eerste dag, het vorige record stond op naam van Mariah Carey, haar plaat werd 498 keer gedraaid op één dag. Hold It Against me werd in Amerika 411.000 keer gedownload, en komt daarmee op nummer 1 binnen in de Billboard 100. Sony Music Entertainment deed een nieuwe Press release op Billboard.com met daarop de release datum van het album wat namelijk 15 maart 2011 is. Op 2 februari maakte ze via Facebook bekent dat het album Femme Fatale zal gaan heten.

Foto's

  • Britney bij de Oscars

Recente Artikelen

Laatste Video

VIDEO: Nederlandse sterrencast klaar voor de lente met Rokjesdag

-->
\